Om os

Penta Byg A/S er etableret august 2011 af de fem ejere Jens Kristian Nyborg, Hans Peter Kronborg Hansen, John Leon Bro, Bruno Mikael Mørch og Thomas Lindegaard. Virksomheden har to forretningsområder - entreprisebyggeri og malerforretning.

Entrepriseafdeling:
Alle kunder har forskellige behov som skal opfyldes for at få en oplevelse af et godt byggeri. Vi er et stærkt team af erfarne medarbejdere inden for idéudvikling, kalkulation, salg, projekteringsledelse og byggeledelse som kan imødekomme disse behov.

Vor erfaring indenfor alle slags byggeri - privat, offentlig og erhverv - renovering og nybygning sikrer dig, at blive ført trygt igennem byggeprocessen fra idé til ibrugtagning.

Vort store team af underleverandører sikrer dig, at få specialister til netop den opgave der skal udføres - og til den rette pris.

Vi påtager os alle former for byggeopgaver med særlig fokus rettet mod hoved- og totalentrepriser. Vi samarbejder med en bred vifte af branchens rådgivere, hvor vores erfaring sikrer dig, at du får valgt den rette rådgiver til dit projekt.

Malerafdeling:
Malerafdelingen udfører alle former for bygningsmaleropgaver. Vi udfører opgaver for en bred vifte af kunder - private bygherrer, region og kommuner og egnens førende entreprenører indenfor både entreprisebyggeri og privat boligbyggeri. Altid høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Geografi:   
Vort primære arbejdsområde er Region Midtjylland, men gerne med afstikker til resten af landet hvis vi finder det praktisk muligt.

Penta Byg ejere